Padelspecialisten

Vi är en av Sveriges största butiker online inom padelracket och padeltillbehör. Vi erbjuder padelrackets för damer, herrar & juniorer.

Köp vårt populära presentkort till jul

5/5

Nyheter - padelracket

Passa på - Super deals!

Nedan prissänkta produkter gäller så länge lagret räcker. Passa på att fynda ett padelracket till superpris!


Padel Dam


Padel Herr

Skapa konto och anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Här får du exklusiva erbjudanden och förtur till nyheter och rabattkoder. Du får även poäng på det du handlar som du kan utnyttja vid kommande köp

Padelpaket med padelracket

5/5

Padelbollar

Tillbehör

Utvalda Tillbehör till padel

5/5

Utvalda Padelbollar

5/5

Varumärken inom padel

5/5
Padelracket från Adidas
Adidas Padel
Padelracket från Babolat
Babolat Padel
Padelracket från Black Crown
Black Crown
Padelracket från Bullpadel
Bullpadel
Padelracket från DoPadel
DoPadel
Padelracket från HEAD
HEAD Padel
Padelracket från Prince
Prince Padel
Padelracket från RS Padel
RS Padel
Padelracket från StarVie
StarVie Padel
Padelracket från STIGA Padel
STIGA Padel
Padelracket från Techton
Techton Padel
Padelracket från VOLT Padel
VOLT Padel
Padelracket från Wilson
Wilson Padel

padelspecialisten.com

5/5

Välkommen till Padelspecialisten, hos oss hittar du allt du behöver inom padelsport. Vi erbjuder padelracket från de bästa varumärkena i världen så som Adidas, Babolat, Prince, Head och många fler. Vi har sett till att erbjuda grymma padelracket, padelbollar, padelväskor och diverse padeltillbehör för att fylla ditt behov och för att du ska kunna nå dina mål med padel.

Padel har blivit en av Sveriges snabbast växande sporter. Padel är en blandning mellan tennis och squash – där matcherna spelas på två planhalvor avskilda av ett nät och plexiglasväggarna längst med sidlinjerna är en del av spelplanen och en del av spelet. Trots att sporten fortfarande är en relativt ny sport i Sverige har padel för många blivit ett nytt, roligt och enkelt sätt att motionera på och vårt mål på Padelspecialisten är att förse alla padelspelare i Sverige med den bästa utrustningen inom sporten. 

Utöver vårt toppsortiment så erbjuder vi de till dem bästa priserna samt med snabba leveranser så du ska bli så nöjd som möjligt. Vi på Padelspecialisten finns alltid här för dig och skulle det vara något ni saknar ur vårt sortiment eller skulle ni vilja lägga en företagsbeställning är det bara att höra av sig till oss på info@padelspecialisten.com så fixar vi det åt er!

Racketguide

Racketguide

5/5

Tycker ni det är svårt att välja padelracket?  Då får ni gärna läsa igenom vår racketguide eller svara på några frågor i vår Racket Consultant för att få fram vilket racket som passar för just dig.

En viktig del av padelsporten är att välja rätt padelracket, för att du ska nå din bästa spelupplevelse. Men det är inte helt rätt att veta vilket racket man ska välja då det finns en mängd olika rackets. Därför har vi skapat en guide för dig, oavsett spelnivå, där du kan läsa och förstå innebörden mellan de olika racketens och vilket racket som kommer att passa bäst för just ditt padelspel. Dessutom erbjuder vi padelrackets som är anpassade för alla olika typer av nivåer, allt från nybörjare till expert. I vår guide, ”Rätt racket för dig”, hittar du tips på vad du ska tänka på innan du köper dig ett padelracket. Utöver det så kan du lära dig mer om padelregler samt historien bakom sporten här. Klicka här för att komma till Racket Consultant

Missa inte heller att läsa vår padelguide, Bästa Padelracket – Ultimata Guiden

Padelracket

Vi har padelracket för både seniorer, juniorer, nybörjare samt rutinerade spelare. Dessutom så erbjuder vi marknadens lägsta priser på allt inom padel. Vårt mål är att du som padelspelare ska hitta allt du behöver för att ta ditt padelspelande till nästa nivå. Då det inte är ett självklart val att välja rätt racket så finns vi här för att hjälpa dig hitta det rätta padelracketUtöver våra produktbeskrivningar så får ni gärna gå igenom vår racketguide som hjälper dig att välja rätt racket. 

Hos Padelspecialisten.com hittar du ditt nya padelracket från ledande varumärken som:

 

Mer om padelracket

Hos oss hittar du padelracket från världens ledande varumärken som AdidasBullpadelHeadPrince, RS PadelWilsonStarVie, m.fl. Dessutom har vi rackets anpassade för alla olika nivåer, allt från nybörjare till pro. Om du behöver hjälp med att hitta vilket racket som passar just dig finns våran guide “rätt racket för dig” där du får tips om vad du ska tänka på när du ska köpa ett padelracket. Du kan även svara på några frågor i vår Racket Consultant för att få upp alternativ som passar på din spelstil.

Det finns egentligen tre olika former på ett padelracket och de olika innebär olika svårighetsgrader.

  • Runda padelrack: Ett runt padelracket är det enklaste att spela med. Det är det enklaste racket då det har balanspunkten i mitten vilket gör att du som spelare får bättre kontroll på ditt spel. I ett runt racket ligger tyngdpunkten närmre handtaget vilket leder till större kontroll och runda racketar har en större sweetspot, vilket innebär att du har en större chans att slå ett bra slag oavsett var bollen hamnar på träffytan. Det är detta racket du väljer som nybörjare för att du ska kunna spela med bästa förutsättningarna redan från första gången du testar padel. Se våra runda rackets här.
  • Diamantformade padelrack: Ett diamantformat padelracket har balanspunkten lite högre upp än det runda racketsen vilket gör att det kan kännas framtungt och därmed mer svårkontrollerat. Däremot ger detta racket dig fördelen att det ger mer kraft i slagen och för en van padelspelare är detta det självklara valet! Se våra diamantformade rackets här.
  • Droppformade padelrack: Ett droppformat racket är en kombination av ett runt och ett diamantformat rack. Detta rack passar de som passerat nybörjare och tränar padel flera gånger i veckan eller till och med tävlar. Se våra droppformade rackets här.

 

Att tänka på när du handlar padelracket

Ett padelracket består av en kärna gjord av gummi och ett yttre gjort av antingen glasfiber eller kolfiber alternativt en kombination av dom båda. Glasfiber är lite billigare och kolfiber är dyrare. De mer avancerade racken är därför ofta gjorda av kolfiber. Båda materialen är dock ganska ömtåliga och något man att tänka på när man spelar om man vill ha en lång livslängd på sitt racket.

Något man bör kolla efter när man köper sitt nya racket är vikten. Ett racket väger någonstans mellan 355-395 gram. Där räknas ett lätt racket 355-375 gram och 375 – 395 gram som ett tungt. Normalt sätt använder sig nybörjare, damer och juniorer sig av lätta rackets och män som spelar mycket använder sig av ett tyngre racket. Det har med nivån på spelet att göra. Ju tyngre rack desto svårare att hantera men ger mer kraft i slagen.

Billiga Padelracket
Handla Bullpadel padelracket online
Padelracket online
padelracket
Babolat Padelracket
padelracket

Följ oss på Instagram

@padelspecialistencom

Följ oss på Instagram för att se våra erbjudanden och kampanjer. 

Tagga oss gärna när ni spelar med padelracket eller bollar ni handlat från oss så delar vi era bilder också.

Padelspecialisten.com

Samla Bonuspoäng!

När du handlar hos oss på Padelspecialisten så får du automatiskt bonuspoäng som du sedan kan använda nästa gång du behöver handla något. 

Allt ni behöver göra är att skapa ett konto i kassan första gången ni handlar. Därefter sparas era bonuspoäng på ditt konto. 

Bonuspoängen ger dig rabatt på framtida köp hos Padelspecialisten. 

Padelspecialisten.com