Babolat Padel

Om Babolat

Babolat ägnar sin själ till racketsporten ända sedan det grundades. Från början tillverkade man endast senor till rack. Detta utvecklades under tid och idag har Babolat ett komplett sortiment med både rack, kläder, skor och tillbehör. Deras populära produkter används idag av flera av världens bästa spelare såsom Rafael Nadal, Dominic Thiem, Caroline Wozniacki, Juan Lebrón och Miguel Lamperti.

Babolat finns i över 100 länder och deras breda sortiment av padelracket gör de till ett ledande märke. När ni handlar hos Padelspecialisten så får ni bonuspoäng på ert köp som ni kan använda vid ert nästa köp och på så sätt få ett rabatterat pris.  Vårt mål är att förse alla padelspelare i Sverige med en smidig & trygg köpupplevelse samt ett brett utbud av rackets för alla nivåer.

Babolat är ett franskt familjeföretag som startade år 1874, endast ett år efter att sporten tennis uppfanns. Sedan start så är märket ett självklart val i tennisvärlden och så även inom Padel. Familjen Babolat brinner för racketsporter och är nu ett världsledande varumärke inom tennis, padel och badminton. Eric Babloat är nuvarande ägare och är den femte generationen som ägnat sitt liv åt racketsporter. Babolat har ett brett sortiment som passar allt från nybörjare till avancerad spelare.

Babolat Viper Serien 2022

Babolat Padel har tagit fram riktigt bra och snygga padelrackets i form av sin Viper-serie 2022. Nedan finner ni mer information om respektive modell samt videorecensioner om de olika racken.

Babolat Viper Technical 2022
Spela video om Babolat Viper Technical 2022

Babolat Viper Technical

Babolat Viper Technical 2022 är ett diamantformat racket för den offensiva spelaren som är fortsättningen på den populära Viper-serien från Babolat.

Specifikationer

 • Form: Diamant
 • Balans: Hög
 • Vikt: 365 g +/- 10g
Babolat Viper Air 2022 Padelracket
Spela video om Babolat Viper Air 2022 Padelracket

Babolat Viper Air

Babolat Viper Air 2022 är ett snabbt och smidigt padelracket som är fortsättningen på den populära Viper-serien från Babolat.Specifikationer

 • Form: Hybrid
 • Balans: Medel
 • Vikt: 355 g +/- 10g
Babolat Viper Counter 2022
Spela video om Babolat Viper Counter 2022

Babolat Viper Counter

Babolat Viper Counter 2022 är ett runt racket med hög balans som är fortsättningen på den populära Viper-serien från Babolat.

Specifikationer

 • Form: Rund
 • Balans: Hög
 • Vikt: 365 g +/- 10g

Provspela Babolat

Självklart går det att provspela samtliga Babolat-racketar via oss på Padelspecialisten. Kontakta oss så berättar vi mer!

info@padelspecialisten.com 

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

 • gäller ej redan rabatterade produkter
 • gäller ej camps och resor