Handla padelracket online

SPT Vilshärad

SPT (Swedish Padel Tour) Vilshärad

Den andra SPT tävlingen för säsongen i Vilshärad är nu avgjord. För er som vill betta på padel kan ni hitta mer information här.


Turneringen bjöd på lysande padel där Amanda Girdo och Emmie Ekdahl slutade 1a i damklassen. De fick i finalen möta Sandra Örtevall och Beatrice Cedermark där de vann med 6-2, 6-4.


Helgens stora besvikelse var att sverigeettan och sveriges största padelstjärna Baharak Soleymani fick lämna turneringen skadad i semifinalen. Baharak även känd som “Barre” var tillsammans med sin partner Åsa Eriksson stora favoriter att ta hem turneringen men fick tyvärr avbryta första matchen vid ledning 5-2 i första set efter att “Barre” hoppade upp för slå en bandeja och landade på vänster ben och fick stora knäsmärtor. 


I herrklassen fick vi se en briljant padelturnering genomgående där svenska mästarna Pierre Bonfré och Viktor Stjern vann en oerhört dramatisk semifinal med 7-6 i avgörande set mot John Larsson och hans partner, före detta tennisproffset Pablo Figueroa.


I den andra semifinalen körde Vasquez/Rocafort över Daniel Windahl och Adrian Marquez i en match som slutade 6-3, 6-0. 


Detta gjorde att Vasquez/Rocafort fick ställas mot Bonfre/stjern i herrfinalen. En final som bjöd på en hög padel underhållning där sverigeettan Simon Vasquez med sin spanske partner Cayetano Rocafort komfortabelt besegrade svenska mästarna Pierre Bonfré och Viktor Stjern i två raka set.


Stort grattis till vinnarna i samtliga klasser önskar vi!


Vi på Padelspecialisten är väldigt imponerade över nivån vi fick se i helgens SPT och ser redan fram emot nästa SPT tävling som äger rum den 14-16 augusti i Trelleborg och arrangeras av Club Padel of Sweden.

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

  • gäller ej redan rabatterade produkter
  • gäller ej camps och resor