Padelracket: Den ultimata guiden - så väljer du rätt padelracket

BĂ€sta Padelracket – Ultimata Guiden (2022)

Den ultimata guiden för dig som letar nytt padelracket!

I denna guide vÀgleder vi dig som letar efter ett nytt padelracket och vill hitta det bÀsta padelracket för din nivÄ. Syftet Àr att hjÀlpa dig som ska köpa ett nytt racket sÄ att du hittar nÄgot som passar just dig och din padel-spelstil. Vi har listat de bÀsta padelrackets för bÄde nybörjare, motionÀrer samt er som spelar pÄ en mer avancerad nivÄ. Vi gÄr Àven igenom olika former, balanser, tillverkare samt andra egenskaper som Àr viktigt att tÀnka pÄ nÀr det Àr dags att handla nytt padelracket. Allt för att ni ska kunna hitta rÀtt i djungeln av padelrackets som finns tillgÀngliga pÄ marknaden. Missa inte att testa vÄr Racket Consultant för att fÄ fram utmÀrkta förslag för just dig.

SĂ„ ta en god kopp kaffe ☕ , sĂ€tt pĂ„ lite skön bakgrundsmusik och lĂ€s vĂ„r ultimata guide för padelrackets.

Guide - Padelracket: InnehÄllsförteckning

BÀsta padelracket för dig

HÀr har vi gjort en lista pÄ olika padelrackets anpassat efter varje padelspelares nivÄ och ambition. Det Àr alltid viktigt att komma ihÄg att valet av racket görs pÄ individnivÄ. Det absolut viktigaste Àr att du ska kÀnna dig bekvÀm och kunna kontrollera ditt racket.

BÀsta padelracket för nybörjare

För dig som Àr nybörjare rekommenderar vi ett runt padelracket som inte Àr för tungt i vikt, en trÀffyta av glasfiber, en ram som Àr 38 mm bred samt en mjuk kÀrna. Fördelen med detta Àr att du fÄr ett förlÄtande padelracket med stor trÀffyta som reagerar Àven nÀr du inte trÀffar i mitten av racket-hjÀrtat. Du fÄr inte samma kraft och fart pÄ bollen som ett styvare racket ger gjort av kolfiber men som ny i sporten Àr det viktigaste att hitta kontrollen och dÄ rekommenderar vi den runda formen.

BÀsta padelracket för motionÀr/medel

Du som Àr motionÀr och har spelat padel ett tag pÄ en hyfsad nivÄ bör spela med ett runt alternativt ett droppformat racket. SjÀlva droppformen Àr en blandning mellan rund och diamantform. Formen bidrar till en fin balans mellan bÄde kontroll och kraft men inte överdrivet mycket av nÄgot. MotionÀren bör stÀlla sig frÄgan om hen spelar med mycket kraft och fart i sitt spel eller med mer kontroll och finess. Du som föredrar kraft och fart bör prova droppformen dÄ den bidrar till mer fart i jÀmförelse samtidigt som en kontrollinriktade spelaren som föredrar finnes bör hÄlla sig kvar vid den runda formen pÄ racket. 

BÀsta padelracket för avancerade spelare

För dig som har kommit upp i en nivÄ som klassas för avancerad rekommenderas ett racket dÀrefter. Avancerade padelracketar har en hÄrdare kÀrna och en yta gjord av kolfiber/karbon.

BÀsta padelracket för damer

Damracketar vÀger mindra Àn herracketar och Àr mer lÀttmanövrerade. Detta i kombination med att de Àr mer lÀttsamma mot arm/armbÄge. 

BÀsta padelracket för herrar

För herrar rekommenderas ett nÄgot tyngre racket i vikt. Normalt brukar de ligga pÄ 365 gram och uppÄt. Föredrar man ett lÀttare racket finns det givetvis bra alternativ. 

BÀsta padelracket för juniorer

Juniorer upp till 12 Är rekommenderas ett juniorracket. Dessa racketar har en mjuk kÀrna, ett mjukt ytskikt och vÀger mycket mindre jÀmfört med seniorracketar. 

Vanliga frÄgor vid val av det bÀsta padelracket

NÀr du kikar pÄ att köpa ett nytt padelracket bör du fundera över följande:

 1. Hur mycket padel har jag spelat och vad har jag för erfarenhet frÄn annan racketsport sedan tidigare? Dessa kategorier kan delas in i nybörjare, motionÀr och avancerad.
 2. Skulle jag beskriva mig som en offensiv spelare som föredrar kraft och fart eller defensiv spelare som föredrar kontroll och precision?
 3. Söker jag ett dam eller ett herracket?
 4. Föredrar jag ett lÀtt racket eller ett nÄgot tyngre i vikt?
 5. Vilken form föredrar jag pÄ mitt racket?

Du ska vÀlja ett padelracket som passar dig, din spelstil, samt nivÄ. Det Àr viktigt att i början inte vÀlja ett för svÄrt padelracket dÄ de mer avancerade racken inte Àr lika förlÄtande. För att fÄ sköna bolltrÀffar för en nybörjare Àr det dÀrför viktigt att hitta ett racket som Àr förlÄtande och ger dig en go kÀnsla Àven nÀr du inte alltid trÀffar mitt i rackets sweetspot.

NÀr du börjat spela lite mer och kÀnner att bolltrÀffarna sitter mer och mer kan det vara dags att uppgradera till ett padelracket som Àr lite mer avancerat. Dessa racken har ofta en mindre sweetspot och hÄrdare yta vilket gör att du fÄr en oerhört mycket högre fart nÀr du fÄr en ren bolltrÀff. 

Att vÀlja ett för svÄrt padelracket för din nivÄ Àr inte att rekommendera för dÄ fÄr du inte samma förlÄtande kÀnsla. Samtidigt Àr det inte roligt att ha ett för enkelt racket för en mer avancerad spelare dÄ du ofta gÄr miste om fart i slagen med de enklare padelracken.

Spelar ingen som helst roll spelmÀssigt utan handlar om vad man sjÀlv tycker Àr snyggast.

Ett padelracket kan ha en yta med struktur pÄ som bidrar till lite mer spinn i bollen vid bolltrÀffen. Detsamma gÀller sandpappersytan som Àr den ytan som ger mest spinn ifrÄn sig.

För barn och juniorer rekommenderar vi lÀtta och förlÄtande padelrackets. Detta för att det ska vara roligt att utöva sporten samt att de inte ska ha för tungt racket i tidig Älder dÄ de oftast inte vÀger lika mycket som en vuxen padelspelare.

Ni hittar vÄra padelrackets för juniorer hÀr.

Den största skillnaden pÄ padelrackets Àr:

 • Formen: Rund, Dropp, Diamant eller Hybrid.
 • Vikten: Tyngden pĂ„ racket.
 • Ytan: Ytan kan vara slĂ€t, matt, glansig eller ha struktur.
 • Balansen: Hög, medel eller lĂ„g balans.

Det viktigaste för att hitta det bÀsta padelracket för dig Àr att vÀlja nÄgot för din nivÄ och spelstil.

PadelarmbĂ„ge uppstĂ„r nĂ€r underarmens muskler blivit överbelastade. Det Ă€r vanligt för padelspelare som inte tidigare utövat racketsporter och har lite mer problem med tekniken. Det förekommer sjĂ€lvklart bland rutinerade spelare ocksĂ„ och framför allt om man haft problem med tennisarmbĂ„ge sedan tidigare.

Orena trĂ€ffar och vibrationer förstĂ€rker padelarmbĂ„ge och dĂ€rför rekommenderar vi starkt den ergonomiska grepplindan Hesacore för att motverka och förebygga padelarmbĂ„ge. 

För att motverka padelarmbÄge sÄ rekommenderar vi att man vÀljer ett racket med nedan egenskaper.

 • Ett lĂ€ttare padelracket. NĂ€r racket vĂ€ger mindre sĂ„ minskar Ă€ven pĂ„frestningen pĂ„ musklerna i underarmen och ett lĂ€ttare padelracket brukar dĂ€rför oftast vara mer skonsamt mot padelarmbĂ„ge.
 • LĂ„g balanspunkt. Balanspunkten kan vara fördelad pĂ„ olika stĂ€llen pĂ„ olika padelrackets och med en lĂ„g balanspunkt sĂ„ blir belastningen mer skonsam och racket upplevs som lĂ€ttare.
 • Större sweetspot. Som vi nĂ€mnt tidigare sĂ„ Ă€r orena trĂ€ffar en av faktorerna för padelarmbĂ„ge och en större sweetspot minskar orena trĂ€ffar. Generellt sett sĂ„ har runda padelrackets en större sweetspot och kan dĂ€rför underlĂ€tta för dig som har padelarmbĂ„ge eller vill motverka det.
 • Glasfiber istĂ€llet för kolfiber. Ett padelracket i glasfiber Ă€r mjukare och mer förlĂ„tande Ă€n ett racket i kolfiber vilket minskar vibrationerna vid bolltrĂ€ffar. Även om kolfiber anses vara mer exklusivt sĂ„ Ă€r det styvare och kan dĂ€rför generera mer vibrationer Ă€n ett racket med glasfiber.

SjÀlvfallet Àr det Àven att rekommendera den ergonomiska grepplindan Hesacore som minskar vibrationerna vid bolltrÀffar. För att fÄ ett Ànnu mer stadigt grepp kan ni Àven övervÀga Gorilla Grip som minskar glid och ökar klibbigheten i er grepplinda.

Tunga padelracket Àr ofta anpassade för de som Àr lite större och vÀger mer medan lÀttare padelracket Àr mer anpassade för spelare som vÀger lite mindre. 

Fördelar med ett tungt padelracket Àr att du fÄr oftast mer kraft i dina slag dÄ du har mer tyngd bakom slaget.

Fördelar med ett lÀttare padelracket Àr att det oftast Àr mer lÀttmanövrerat och man rör sig snabbare. 

Vanligtvis vÀger padelrackets för juniorer och damer lite mindre Àn racketn för herrar. Ett för tungt padelracket kan orsaka padelarmbÄge.

De flesta proffsen spelar med olika mÀrken beroende pÄ deras sponsorer. Proffsen brukar ha mer avancerade padelrackets dÄ de behÀrskar tekniken pÄ ett oerhört bra sÀtt samtidigt som de sÀllan fÄr orena trÀffar. Detta för att maximera resultatet av varje slag.

Proffsen vÀljer Àven rackets baserat pÄ vilken roll de har i sitt lag (offensiv eller defensiv) samt vilken sida de spelar pÄ (backhand eller forehand). 

Du hitta proffs som spelar med allt frÄn runda, droppformade och diamantformade padelrackets.

Att tÀnka pÄ nÀr du vill hitta det bÀsta padelracket

Olika former pÄ padelrackets

Det finns flera olika former pÄ padelrackets och det Àr viktigt att veta skillnaden pÄ de olika formerna. Speciellt nÀr du ska vÀlja ett nytt racket som passar dig och din spelstil. Nedan har vi listat fördelarna med respektive form. PÄ sÄ sÀtt kan du enklare kategorisera vilken spelstil du har samt vilken form som passar dig bÀst.

Runda padelrackets

Ett runt padelracket Àr det enklaste att spela med. Det Àr det enklaste racket dÄ det har balanspunkten i mitten vilket gör att du som spelare fÄr bÀttre kontroll pÄ ditt spel. I ett runt racket ligger tyngdpunkten nÀrmre handtaget vilket leder till större kontroll. Runda racketar har en större sweetspot, vilket innebÀr att du har en större chans att slÄ ett bra slag oavsett var bollen hamnar pÄ trÀffytan. Det Àr detta racket du vÀljer som nybörjare för att du ska kunna spela med bÀsta förutsÀttningarna redan frÄn första gÄngen du testar padel.

Droppformade padelrackets

Ett droppformat racket Àr en kombination av ett runt och ett diamantformat rack. Detta rack passar de som passerat nybörjare och trÀnar padel flera gÄnger i veckan eller till och med tÀvlar.

Diamantformade padelrackets

Ett diamantformat padelracket har balanspunkten lite högre upp Àn det runda racketsen vilket gör att det kan kÀnnas framtungt och dÀrmed mer svÄrkontrollerat. DÀremot ger detta racket dig fördelen att det ger mer kraft i slagen och för en van padelspelare Àr detta det sjÀlvklara valet!

Hybridformade padelrackets

Ett hybridformat padelracket Àr ett racket vars form Àr en blandning mellan dropp och diamantformen. Denna form lÀmpar sig bÀst för duktiga amatörer och avancerade padelspelare dÄ ett sÄdant padelracket krÀver mycket utav anvÀndaren. I regel har de hybridformade racketarna en liten trÀffyta Àven kallat sweetspot vilket Àr den punkt i racket Àr man fÄr som bÀst reaktion frÄn racket med. 

Olika balans pÄ padelrackets - Vad Àr bÀst?

Padelrackets med lÄg balans

Ett padelracket med lÄg balanspunkt bÄde kÀnns lÀttare och Àr mer lÀttmanövrerat att spela med. Dessa racketar har vikten centrerad lÄgt ner pÄ racket vilket gör att det inte uppfattas sÄ tungt. En perfekt variant för dig som föredrar att spela med kontroll och finnes dÄ racket inte ger med sig sÄ mycket tyngd bakom de offensiva spelet. 

Padelrackets med medel balans

Det allra vanligaste för padelracketar Àr en medel-balans. Vikten Àr centrerad i mitten av racket vilket ger bra balans i bÄde det defensiva och det offensiva spelet. Ett grymt bra alternativ för dig som spelar med bÄde fart och kontroll. 

Padelrackets med hög balans

I regel den mest avancerade balansen som vi kan hitta pÄ ett padelracket. Dessa racketar krÀver mycket av spelaren dÄ vikten Àr centrerad i toppen av racket. Fördelen med detta Àr att du som spelar med mycket fart och har smash som ditt bÀsta slag fÄr ut maximalt av racket dÄ vikten medför fin kraft bakom slagen. 

HÄrd yta vs. mjuk yta pÄ padelracket - Vad Àr bÀst?

Mjuka padelrackets (glasfiber)

Ett mjukt padelracket Ă€r att föredra för nybörjaren/motionĂ€ren. Mjuka racketar har i regel en stor trĂ€ffyta och en kĂ€rna som Ă€r mjuk vilket ger en stor trĂ€ffyta och fĂ„ “feltrĂ€ffar”. Dessa racketar Ă€r nĂ€stan alltid gjorda med ett ytskikt bestĂ„ende av glasfiber som i sin tur Ă€r ett mjukt material och medför en skön och lĂ€ttsam bolltrĂ€ff. 

HĂ„rda padelrackets (karbon)

Hos den mer avancerade racketarna hittar vi alltsomoftast en hÄrd kÀrna samt ett ytskikt gjort av kolfiber/karbon. Detta gör racket mer svÄrspelat och krÀver mer av dig som spelare dÄ det behövs mer fart och balans i trÀffen. 

Tunga vs. lÀtta padelracket - Vad Àr bÀst?

Tunga padelracket

Spelar du med mycket fart och kraft i dina slag krÀvs det att du har ett tyngre racket för att fÄ ut sÄ mycket fart som möjligt i dina slag. Tyngre racketar genererar en helt annan kraft jÀmfört med om du spelar med ett racket som vÀger mindre. 

LĂ€tta padelracket

För dig som föredrar att spela med kontroll och precision pĂ„ banan Ă€r ett lĂ€tt racket viktmĂ€ssigt att föredra dĂ„ detta Ă€r mer lĂ€ttmanövrerat. 

Glasfiber vs. Karbon - Vad Àr bÀst?

Padelracket i glasfiber

Rackets yta bestÄr av glasfiber vilket Àr mest förekommande för nybörjarracketar. 

Padelracket i karbon

Racketar med en yta av kolfiber/karbon Äterfinns i regel hos de avancerade racketarna. 

PopulÀra padelmÀrken - bÀsta padelracket

HÀr har vi gjort en lista pÄ nÄgra av marknadens största tillverkare av de bÀsta padelrackets. SjÀlvklart hittar ni padelrackets frÄn samtliga av dessa tillverkare hos oss pÄ Padelspecialisten. 

Padelracket från Adidas
Adidas Padel
Padelracket från Babolat
Babolat Padel
Padelracket från Black Crown
Black Crown
Padelracket från Bullpadel
Bullpadel
Padelracket från HEAD
HEAD Padel
Padelracket från Prince
Prince Padel
Padelracket från RS Padel
RS Padel
Padelracket från StarVie
StarVie Padel
Padelracket från STIGA Padel
STIGA Padel
Padelracket från Techton
Techton Padel
Padelracket från VOLT Padel
VOLT Padel
Padelracket från Wilson
Wilson Padel

Padelracket frÄn Adidas

Adidas Àr en av de ledande varumÀrkena i vÀrlden inom sportutrustning samt nu Àven inom padel. Adidas har satsat stort pÄ sin padelutrustning och erbjuder padelracketar i absolut högsta klass för alla olika nivÄer av padelspelare. DÀrav Àr Adidas Padel ett varumÀrke vi rekommenderar starkt och du som köpare kan alltid kÀnna dig trygg att du fÄr ett riktigt bra racket. 

Vi pÄ Padelspecialisten.com erbjuder ett stort utbud av padelracketar, padelbollar och andra padeltillbehör frÄn Adidas Padel.

Historia Adidas:

Adidas grundades 1948 i Tyskland och tillverkade skor frÄn början. Idag Àr Adidas ett multinationellt bolag som tillverkar klÀder och skor för en rad olika sporter vÀrlden över.

Padelracket frÄn Babolat

Babolat grundades bara ett Ă„r efter tennis uppfanns. Ett av vĂ€rldens mest kĂ€nda tennisvarumĂ€rken, idag Ă€r Babolat Ă€ven ett av vĂ€rldens ledande tillverkare inom padelrack och padeltillbehör. Det kommer inte som en överraskning att Babolat vet vad de gör nĂ€r det kommer till racketsporter. Babolat strĂ€var hela tiden efter att ha de allra bĂ€sta padelracketarna och padelbollarna pĂ„ marknaden. DĂ€rför kan vi pĂ„ Padelspecialisten konstatera att Babolat Ă€r ett padelmĂ€rke i vĂ€rldsklass. Vi pĂ„ Padelspecialisten.com har ett brett utbud frĂ„n Babolat Padel. 

Historia om Babolat

Babolat Ă€r ett franskt familjeföretag som grundades Ă„r 1874. Redan frĂ„n början var mĂ€rket ett sjĂ€lvklart val inom tennisvĂ€rlden och nu Ă€ven inom padel. Familjen Babolat brinner för racketsporter och Ă€r ett av de vĂ€rldsledande varumĂ€rkena inom padel, tennis, och badminton. Eric Babloat Ă€r Ă€gare och Ă€r den femte generationen som Ă€gnat sitt liv Ă„t racketsporter. Babolat har ett brett sortiment som passar allt frĂ„n nybörjare till avancerad spelare. 

Deras populĂ€ra produkter anvĂ€nds idag av flera av vĂ€rldens bĂ€sta spelare sĂ„som Rafael Nadal, Dominic Thiem, Caroline Wozniacki, Juan LebrĂłn och Miguel Lamperti. Babolat finns i över 100 lĂ€nder och deras breda sortiment av padelracket gör de till ett ledande mĂ€rke. NĂ€r ni handlar hos Padelspecialisten sĂ„ fĂ„r ni bonuspoĂ€ng pĂ„ ert köp som ni kan anvĂ€nda vid ert nĂ€sta köp och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„ ett rabatterat pris.  VĂ„rt mĂ„l Ă€r att förse alla padelspelare i Sverige med en smidig och trygg köpupplevelse samt ett brett utbud av rackets för alla nivĂ„er.

Padelracket frÄn Black Crown

Black Crown Padel Ă€r ett spanskt padelvarumĂ€rke som anvĂ€nds utav mĂ„nga av vĂ€rldens allra bĂ€sta spelare. Bland annat anvĂ€nds racket av VÄRLDSETTAN pĂ„ damsidan Marta Marrero samt Sveriges bĂ€sta padelspelare pĂ„ damsidan Baharak Soleymani.

Det spanska familjeföretaget, Black Crown, Àr dedikerade till endast padel och drivs av passionen att utveckla padelutrustning av allra högsta kvalitet med vÀlkÀnda toppspelare pÄ World Padel Tour.

Black Crowns racketar lÀmpar sig till olika spelnivÄer, frÄn nybörjare till World Padel Tour eliten.

Padelracket frÄn Bullpadel

Bullpadel grundades 1995 av en grupp argentinska och spanska padelproffs. Idag Àr Bullpadel ett av de mest populÀra mÀrkena inom padel och Àr marknadsledande i Sverige. Bullpadel anvÀnds av alla typer av spelare, dels tack vare den höga kvalitén pÄ produkterna, men sÀrskilt för deras populÀra padelrack. Vi pÄ Padelspecialisten.com har sjÀlvklart ett brett utbud av padelracket frÄn Bullpadel.

Padelracket frÄn HEAD

Head Àr ett av vÀrldens största tennismÀrken som sedan flera Är tillbaka satsat stort pÄ utvecklingen av padel. Head Àr bland annat den officiella boll-leverantören till WPT (World Padel Tour). Dessutom satsar Head otroligt mycket pÄ utvecklingen av padelracketar, flera av vÀrldens bÀsta spelare anvÀnder Heads racketar. Vi pÄ Padelspecialisten.com har ett brett utbud av padelracket, padelbollar och andra padeltillbehör frÄn Head Padel.

Padelracket frÄn Prince

Prince Àr en av pionjÀrerna inom padelvÀrlden och Àr en av de första mÀrkena som tillverkade padelutrustning. Utöver detta Àr Prince ett vÀrldsledande varumÀrke inom sport och kÀnnetecknas för sin innovation och sin konstanta utveckling. Prince Padel erbjuder padelracket, padelbollar och padeltillbehör i absolut högsta klass. Giganten Àr ett varumÀrke att rÀkna med inom padel och vi kan starkt rekommendera deras padelprodukter.

Padelracket frÄn RS (Robin Söderling Padel)

RS Padel Àr ett premium padelmÀrke och Àr en del av det vÀlkÀnda och populÀra tennismÀrket RS Tennis. Företaget bildades 2013 och deras produkter sÀljs idag i över 50 lÀnder. VÀrldsstjÀrnan och tennisproffset Robin Söderling tillsammans med hans team bestÀmde sig för att lansera padelracketar, padelbollar och padelvÀskor efter padeln fick sitt genombrott i Sverige. Med hjÀlp av padelspecialister sÄ tog RS fram produkter som följer deras företagsmotto, premimprodukter utvecklade av spelare för spelare. RS Padel Àr kÀnt för sina kvalitetsprodukter och deras snygga Skandinaviska design och paketering. RS Àr Àven kÀnt för att vara ett varumÀrke som bryr sig om sina kunder och levererar riktigt bra produkter. DÀrför Àr vi pÄ Padelspecialisten extra stolta över att vara en auktoriserad ÄterförsÀljare av Padelrackets frÄn RS.

Bland deras produkter finner ni den oerhört populÀra padelbollen RS Padel Tour X som Àr framtagen tillsammans med den svenska padelstjÀrnan Simon Vasquez.

Efter att deras bollar tagit padelvÀrlden med storm sÄ har de utvecklat flertalet padelrackets som hÄller enorm kvalité.

Padelracket frÄn StarVie

StarVie Àr ett spanskt varumÀrke som grundades 2002 dÀr samtliga padelracketar Àr handgjorda i deras egna fabrik, StarVie Padel erbjuder dÀrför högkvalitativa padelracket. StarVie sponsrar flera av vÀrldens bÀsta spelare pÄ bÄde dam och herrsidan, bland annat Matías Días och Carolina Navarro anvÀnder sig av Starvies padelracket. Vi pÄ Padelspecialisten.com erbjuder grymma padelracketar frÄn StarVie. 

Padelracket frÄn STIGA Padel

STIGA Padel (en del av STIGA Sports) Àr ett vÀldigt populÀrt padelmÀrke. STIGA Sports historia bestÄr av lÄng erfarenhet inom racketsport, framförallt som ett ledande varumÀrke inom bordtennis. Utöver bordtennis sÄ utvecklar STIGA Àven padelrackets av högsta kvalitet som följer samma fotspÄr.  STIGAs padelrackets Àr avskalade med en clean design, och Àr vÀldigt populÀra hos padelspelare runtom i landet, bÄde motionÀrer som proffs.

Alla padelrackets frÄn STIGA Àr handgjorda och Àr framtagna med extrem precision för att kunna leverera en upplevelse som motsvarar padelspelares förvÀntningar. STIGA Padel erbjuder padelrackets för alla nivÄer. Hos oss pÄ Padelspecialisten.com handlar du padelrackets frÄn STIGA pÄ ett smidigt sÀtt med snabba leveranser till hela Sverige.

Daniel Windahl – Stiga Padel

Daniel Windahl, en av Sveriges bÀsta padelspelare, Àr STIGA padels ansikte utÄt.  Han spelar padel pÄ en oerhört hög nivÄ och har Àven gjort sig ett namn pÄ en internationell nivÄ. Daniel Windahl Àr född i Helsingborg, 1996 och spelar med padelrackets frÄn STIGA padel.

Om STIGA Sports

Det klassiska svenska företaget, Stiga Sports, Ă€r numera en global aktör i över 100 lĂ€nder. Företaget startades Ă„r 1944 och började sin verksamhet genom att producera bordtennisprodukter och Ă€r idag en av de vĂ€rldsledande tillverkarna inom just bordtennisprodukter. STIGA erbjuder, utöver sina bordtennisprodukter, ett stort utbud av sportartiklar och har Ă€ven blivit en stabil producent av högkvalitativa padelrackets. Även om

Padelracket frÄn Techton

Techton of Sweden Ă€r ett Svenskt padelmĂ€rke som tillverkar padelrackets i karbon med en snygg design. Deras första kollektion av padelrackets kallas ‘Swedish City Collection’ dĂ€r designen Ă€r inspirerad frĂ„n Svenska stĂ€der. 

Padelracket frÄn VOLT Padel

VOLT Padel Àr ett premium padelmÀrke som grundades 2016 i Portugal med mÄlsÀttningen att skapa padelprodukter i toppkvalité med en unik design. Padelrackets frÄn VOLT Padel har en stilren design och tillverkas med material av högsta kvalité. 

Dom Àr baserade i Porto, Portugal, och Àr för tillfÀllet nÀrvarande med sina padelprodukter pÄ 3 kontinenter fördelat över 20 lÀnder.

Padelracket frÄn Wilson

Wilson Àr Ànnu ett vÀrldsledande varumÀrke inom tennis som nu Àven satsar pÄ padel. Idag Àr faktiskt Wilson ett av de ledande varumÀrkena inom padel. Wilson Padel erbjuder högkvalitativa padelracket. Utöver det sÄ erbjuder Wilson Padel Àven riktigt bra padelbollar samt andra padeltillbehör. Vi pÄ Padelspecialisten.com har ett brett utbud av padelracket, padelbollar och andra padeltillbehör frÄn Wilson Padel.

20% rabatt pÄ din första order

Bli först med att ta del av vÄra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* pÄ din första bestÀllning.

 • gĂ€ller ej redan rabatterade produkter
 • gĂ€ller ej camps och resor