Massagepistol - Padel

Massagepistol & Återhämtning – Padel

Massagepistoler - så kan de hjälpa ditt padelspel.

Massagepistol har den senaste tiden blivit alltmer populär hos Svenska folket och även hos padelspelare. Sverigeettan, Simon Vasquez, använder bl.a. produkter från populära märket Hyperice för att ge sin kropp den optimala återhämtningen. Nedan listar vi några fördelar med att använda massagepistol, exempelvis att det hjälper dig att förbättra återhämtningen efter en tuff padelmatch (eller annan fysisk aktivitet). 

“Jag använder Hyperice produkter för att maximera min potential på padelbanan. Det är viktigt för mig att kunna prestera på topp varje gång jag tävlar och tränar. Hyperice är A & O för min prestation på banan båda vid träning och match”

– Simon Vasquez

Vad är fördelarna med en massagepistol?

Nedan har vi listat några av de fördelar som du och din kropp kan få genom att använda en massagepistol.

  • Effektiv uppvärmning
  • Maximal återhämtning
  • Förbättrad rörlighet
  • Rehabilitering
  • Lindra stress
Vill ni läsa mer i detalj om varje fördel så kan vi rekommendera följande guide som går igenom “ALLT DU BEHÖVER VETA OM MASSAGEPISTOLER“. 

 

Massagepistol och padel

Vi på Padelspecialisten kan varmt rekommendera att testa på att använda er utav en massagepistol. Det passar inte alla men det passar väldigt många. Om ni är osäkra om en massagepistol är något för er så kan ni låna av någon bekant eller kompis för att se om ni gillar det. Vi på Padelspecialisten har testat massagepistoler och det fungerar utmärkt för oss för både uppvärmning och återhämtning. 

Hyperice Hypervolt

Likt padelrackets så finns det en mängd olika märken och tillverkare av massagepistoler. En av de största är Hyperice Hypervolt. Vill ni läsa mer om just deras massagepistoler så kan vi rekommendera följande artikel “ALLT DU BEHÖVER VETA OM HYPERICE HYPERVOLT.” 

Simon Vasquez (sverigeetta inom padel) har nyligen inlett ett samarbete med Hyperice som sin återhämtningspartner. 

Men som alltid så rekommenderar vi att göra er egen research för att hitta en massagepistol som passar just er kropp och er plånbok.

Vad är en massagepistol?

En massagepistol är ett redskap som man använder för att massera sig själv eller någon annan. Dessutom är den portabel och kan hjälpa din kropp och dina muskler med uppvärmning, återhämtning samt rehabilitering. Vanligtvis så ser massagepistoler ut lite som en borrmaskin med en mjuk boll (eller annat munstycke) längst fram som vibrerar och ger s.k. slag/stötar som masserar kroppen (kallas även “vibrationsterapi”).

Fortsättningsvis så består massagepistolen av en batteridriven motor som producerar vibrationer till ett mjukt munstycke (ofta gummi eller skumgummi) som sedermera träffar dina muskler med en mjuk och samtidigt intensiv kraft.

Massagepistol - Padel

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

  • gäller ej redan rabatterade produkter
  • gäller ej camps och resor