Vilket padelrack ska jag välja?

Vilket padelrack ska jag välja?

Vilket padelrack ska jag välja?

Att välja padelracket är inte alltid helt enkelt och vi på Padelspecialisten.com vill hjälpa dig att hitta det rätta racket för dig, din spelstil samt din nivå. Det är viktigt att känna sig själv som padelspelare och vara realistisk när man väljer ut sin nya spade. Nedan har vi listat några bra saker att tänka på när du ska välja padelrack. 

Padelrack - du känner dig själv bäst.

När du ska välja nytt padelrack så är det viktigaste att du är ärlig mot dig själv när du ställer dig nedan frågor:

  • Vilken nivå är jag på?
  • Vilken speltyp är jag?
  • Vilken speltyp vill jag vara?
För att köpa padelracket som är mest lämpligt för dig och din spelnivå så måste du kunna svara på ovan frågor på ett ärligt sätt. Många padelspelare köper för avancerade padelrack för sin nivå medan andra köper det billigaste racket och tänker “det spelar ingen roll vilket rack jag har“. Faktum är att det spelar roll och därför är det viktigt att du hittar ett padelrack som passar just dig. 

Padelrack - den ultimata guiden

Vi på Padelspecialisten.com har tagit fram en lång och extensiv guide som hjälper dig genom djungeln av alla padelrack som finns ute på marknaden. Vi rekommenderar att du läser igenom vår guide “Bästa Padelracket – Ultimata Guiden” för att hitta mer information om olika typer av former, vikter, balanser och nivåer på padelrack. När du läst igenom guiden så kommer du ha en bättre förståelse om vilken typ av padelrack som lämpar sig just för dig. 

Vi har även tagit fram en automatiserad Racket Consultant där du svarar på ett antal frågor och får produktrekommendationer baserat på dina svar. Testa gärna vår Racket Consultant för att få rekommendationer på vilket padelrack du ska välja.

Padelspecialisten.com erbjuder ett stort utbud av padelrack och vi har något för alla spelstilar. Vare sig du är en nybörjare som spelar någon gång i månaden med vänner, eller om du är på professionell nivå och spelar tävlingar och seriespel. Utöver ett stort utbud så erbjuder vi hemleverans, fri frakt, fria returer samt 30 dagars öppet köp när du handlar padelrack hos oss.

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

  • gäller ej redan rabatterade produkter
  • gäller ej camps och resor