Senaste inom padelutrustning (2022)

Senaste inom padelutrustning

Senaste nyheterna inom padel

Som ni vet så släpps det hela tiden ny utrustning och nya modeller av padelrackets inom sporten vi alla älskar och i detta inlägget skriver vi lite om de nya kollektionerna som släppts av bl.a. Varlion, RS Padel samt Babolat. Utöver det kommer vi även kika lite extra på de nya produkterna som släppts av FILA Padel.

Det argentinska padelmärket, Varlion, har släppt några spännande nyheter som nu är tillgängliga hos oss på Padelspecialisten. Sedan tidigare vet vi att Varlion använder en cool design och har ett öga för detaljer. Deras nya rackets följer samma spår. Bl.a. har vi fått in nya varianter av deras Summum-serie. Vill ni läsa mer om respektive racket så finns det mer information på länkarna nedan:

RS som är grundat av den svenska tennishjälten Robin Söderling har under 2022 släppt flera nya modeller. Padelracket från RS är indelade i olika serier, Pro, Prime och Cobra där Pro-serien inkluderar de mest avancerade modellerna medans Cobra-serien inriktar sig på nybörjare och motionärer. Nedan kan du läsa mer om några av RS nyheter 2022.

Babolats padelnyheter för 2022 innehåller designförändringar på deras populära Vertuo och Veron-serier. Den största och mest efterlängtade nyheten hittar man på padelrackets i premiumsegmentet Viper, där varje racket är helt unikt då det är designat med en läcker smoke effect.

Det anrika tennismärket Fila har under vintern äntligen lanserat sin efterlängtade padelkollektion. Deras kollektion innefattar fyra st premiumracket, 4 st lite mer lättspelade allround-racket samt ett juniorracket. Läs mer om Fila padelrackets nedan och bli först i din padelhall med dessa stilrena och klassiska modeller.

Övriga padelnyheter

Bullpadel har utöver sina padelrackets även lanserat en ny Hesacore. Tillskillnad mot den ursprungliga modellen så är den nya mindre och passar därmed mycket bättre för den med lite mindre händer men som fortfarande vill använda sig av ett riktigt bra och ergonomiskt grepp.

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

  • gäller ej redan rabatterade produkter
  • gäller ej camps och resor