Skor för utomhusspel

Utomhussäsong - Padelskor

 • Head Sprint Evo 2,0 Clay Vit Orange Dam Padelsko
 • Head Sprint Team 3.5 Clay Orange, Svart Herrar Padelsko
 • Wilson Bela Pro Poppy Red/White/Black Padelsko

  kr 1,350.00
  Betygsatt 0 av 5
 • Head Sprint Pro 3,5 Women White/Iridescent

  kr 1,000.00
  Betygsatt 0 av 5
 • Bullpadel Vertex Vibram 23V

  kr 1,200.00
  Betygsatt 0 av 5
 • Bullpadel Flow Hybrid Fly Women 23V Coral Padelsko

Varför är det viktigt att välja rätt skor för Padelbanan?

Grepp och stabilitet: Padel är en snabb och intensiv sport som innebär snabba rörelser, sidoförflyttningar och snabba riktningsändringar. Padelskor är speciellt utformade för att ge optimalt grepp på padelbanan, både på konstgräs- och grusunderlag. Sulorna på padelskorna är vanligtvis gjorda av gummi eller ett liknande material som ger bra grepp och stabilitet, vilket minskar risken för att halka eller tappa balansen under spelet.

Skydd och komfort: Padelskor är utformade för att ge rätt stöd och dämpning för fötterna under padelspelet. De har oftast speciella teknologier som absorberar stötar och minskar påfrestningen på fötterna och lederna. Detta hjälper till att minska risken för skador som kan uppstå på grund av upprepad påverkan eller snabba rörelser

Anpassade funktioner: Padelskor har ofta funktioner som är specifikt anpassade för padelspelet. Till exempel kan de ha förstärkningar på sidorna för att ge extra stöd vid sidoförflyttningar och snabba riktningsändringar. Vissa padelskor har även en rundad tå för att underlätta snabba vridningar och förbättra spelarens balans.

Här har vi samlat dom bästa skorna för utomhusspel. Har du några funderingar eller behöver hjälp för att hitta rätt sko för just dig?

Hör då av dig till oss via vår mejl:

info@padelspecialisten.com

Vi vill att vara tillgänglig för dig och hjälpa dig så gott som möjligt. Vi är tacksamma att du väljer att handla hos oss.

Med vänliga hälsningar, Padelspecialisten Teamet

20% rabatt på din första order

Bli först med att ta del av våra erbjudanden och kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Som tack ger vi dig hela 20% rabatt* på din första beställning.

 • gäller ej redan rabatterade produkter
 • gäller ej camps och resor